Termeni si conditii

VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE. Acestea conțin informații importante despre drepturile și obligațiile prevăzute, precum și limitări și excluderi care se aplică cumpărăturilor dumneavoastră.

1. Prevederi generale

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.primafarmacie.ro.

Site-ul www.primafarmacie.ro este operat de SC Medfusion SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, Bld. 1 Decembrie 1918 nr. 128, Parter, judetul Cluj, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/3428/2012, avand cod fiscal RO31041639 cont RO88 INGB 0000 9999 0336 2414, deschis la ING Bank.

2. Definirea termenilor

Vanzator - SC Medfusion SRL, cu sediul in Cluj-Napoca, Str. Sesului, nr.4, judetul Cluj, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/3428/2012, avand cod fiscal RO31041639 cont RO88 INGB 0000 9999 0336 2414, deschis la ING Bank.

Cumparator - persoana, societate comerciala sau orice alta entitate care lanseaza o comanda prin intermediul platformei www.primafarmacie.ro, telefonic sau prin email.

Comanda – solicitarea lansata din partea cumparatorului catre vanzator cu privire la livrarea unui/unor produs(e) comercializate de vanzator prin intermediul platformei www.primafarmacie.ro . Comanda poate fi efectuata pe site, prin email sau telefonic.

Utilizator – persoana, societate comerciala sau orice alta entitate care navigheaza, se informeaza sau foloseste in orice fel informatiile si serviciile oferite de site-ul www.primafarmacie.ro.

Producator – producatorul/fabricantul produselor comercializate de vanzator.

3. Angajamentul partilor

Prin utilizarea site-ului www.primafarmacie.ro sau lansarea unei comenzi de catre comparator pe magazinul online al vanzatorului, utilizatorul si/sau cumparatorul sunt de acord cu termenii si conditiile mentionate de catre vanzator in prezentul document. Relatia comerciala izvorata din lansarea unei comenzi este reglementata prin prezentul document.

4. Limitarea responsabilitatilor

4.1. Informatiile prezentate de catre vanzator prin intermediul site-ului www.primafarmacie.ro au caracter informativ. Informatiile pot fi incomplete, irelevante sau lipsite de acuratete. Cu toate acestea este interesul vanzatorului de a livra informatii cat mai corecte si complete drept urmare vanzatorul isi da interesul de a imbunatati constant informatia publicata pe site.

4.2. Vanzatorul poate modifica continului prezentului site fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

4.3. Tinand cont de prevederile articolului 4.1. utilizatorul si cumparatorul au obligatia de a se informa direct de la producator despre caracteristicile, beneficiile, modul de utilizare si administrare, riscurile utilizarii produselor comercializate de vanzator.

4.4. Vanzatorul nu incurajeaza automedicatia sau medicatia excesiva. Vanzatorul recomanda utilizatorilor site-ului sau sa consulte un medic de specialitate pentru stabilirea corecta a diagnosticului si a tratamentului potrivit.

4.5. Vanzatorul nu poate fi tras la raspundere de consecintele utilizarii produselor comercializate. Cu toate acestea vanzatorul isi da constant interesul pentru a livra informatia necesara utilizatorului/cumparatorului prin intermediul site-ului, formularului de contact, adresei de mail suport(at)primafarmacie.ro, sau telefonic la numarul de telefon 0732.258.382 pentru a stabili produsele potrivite cumparatorului, precum si modul de administrare/utilizare, frecventa si durata.

4.6. Vanzatorul nu poate fi tras la raspundere pentru continutul articolelor publicate pe site care ar fi determinat utilizatorii sau cumparatorii sa stabilieasca un diagnostic sau sa aleaga un anumit produs comercializat de catre vanzator. Diagnosticul si tratamentul trebuie sa fie stabilit de catre un medic specialist.

4.7. Fotografiile publicate pe site au caracter informativ, produsele comercializate pot avea caracteristici, accesorii diferite fata de cele prezentate in imagine.

4.8. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a sterge de pe site-ul sau comentariile nepotrivite, licentioase, obscene, ilegale sau de orice natura menita sa defaimeze reputatia sa.

5. Onorarea comenzilor

5.1. Vanzatorul se obliga sa onoreze comenzilor efectuate de cumparator.

5.2. Vanzatorul va confirma cumparatorului comanda in scris pe email si/sau prin telefon.

5.3. Produsele comandate vor fi expediate cumparatorului prin intermediul serviciilor de curierat rapid cu care vanzatorul se afla in relatii contractuale, sau prin intermediul serviciilor de curierat oferite de Posta Romana.

5.4. Modalitatea de livrare a produselor este aleasa de cumparator in momentul efectuarii comenzii.

5.5. Costul livrarii este suportat integral de catre cumparator, acesta fiind informat despre tarif in momentul lansarii comenzii, cu exceptia promotiilor prin care vanzatorul isi asuma costul livrarii.

6. Plata produselor

6.1. Plata produselor comandate pe site-ul www.primafarmacie.ro se efectueaza in sistem ramburs. Cumparatorul are obligatia de a achita costul produselor in momentul ridicarii lor.

6.2. Exceptie de la plata in sistem ramburs sunt comenzile pentru produsul Tien Hsien Liquid (20 fiole) cod intern SEOM2014, produs care se achita in avans prin transfer bancar sau ordin de plata.

6.3. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a solicita plata partiala, sau integrala in avans prin ordin de plata sau transfer bancar in cazul comenzilor care depasesc 300 RON.

6.4. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a solicita plata integrala in avans in cazul cumparatorilor care la comenzi anterioare nu si-au ridicat produsele de la Posta Romana sau serviciul de curierat rapid.

7. Aplicarea legii

7.1. Prin folosirea site-ului www.primafarmacie.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

8. Alte  prevederi

8.1. Vanzatorul nu detine toate produsele prezentate pe site in stoc, motiv pentru care vanzatorul isi rezerva dreptul de a onora comanda in limita disponibilitatii produsului la furnizorii cu care se afla in relatii contractuale.