Scuame de lapte

Scuame de lapte

Atunci când glandele sebacee de pe cap care oferă onctuozitate pielii devin supra-active din cauza unor schimbări hormonale, celulele moarte ale pielii se lipesc de piele, în loc să cadă şi formează cruste galbene şi scuame.

Ne putem confrunta cu o persistenţă în timp a crustelor de lapte, care, deşi sunt specifice sugarilor, pot fi prezente până la vârstă de 3 ani. Nu vă alarmaţi, crustele nu sunt rezultatul unei igiene nefuncţionale, ci reflectă exces de sebum, pe scalp.

Regenerarea pielii, la bebeluşi se face rapid, iar celulele moarte din piele rămân prinse în sebum, formând cojite nu tocmai estetice, dar inofensive, care dispar până la 8-9 luni.
Îndepărtarea crustelor de lapte cu forţă este o mare greşeală. Avem nevoie de un şampon special, non- iritant, recomandat de dermatologi, care să prevină şi să îndepărteze scuamele. Nu trebuie frecat scalpul, putem aplica uniform şamponul, îl lăsăm câteva secunde să acţioneze, să îndepărteze murdăria, după care clătim bine cu apă şi avem un bebeluş curat.

Vizualizare: Listă Grila
După:
Stelaker - crema kerato-reglatoare (40ml)
SCUAMELE DE LAPTE LA NOU-NĂSCUȚI Elimină rapid scuamele de lapte. Reechilibrează și purifică..
 
42,84lei