Despre noi

Bine aţi venit la Prima Farmacie.roPrima farmacie

Ne bucurăm că ne treceţi pragul şi vă asigurăm că facem tot posibilul să găsiţi informaţia căutată în paginile noastre.

Misiunea noastră este de a face accesibilă informaţia despre produse tuturor celor care ne vizitează, de a identifica cel mai potrivit produs pentru nevoile dumneavoastră.

Indiferent dacă locuiţi într-un oraş aglomerat sau departe de agitaţia cotidiană şi de farmaciile fizice, la PrimaFarmacie.ro veţi găsi întotdeauna „deschis” pentru a va putea informa corect despre produsele găsite pe site-ul nostru.

Iar dacă v-am ajutat să găsiţi produsul potrivit, noi vi-l livrăm. Oriunde.

La PrimaFarmacie găsiţi o gama variată de:

  • Suplimente nutritive;
  • Cosmetice;
  • Produse pentru bebeluşi şi mămici;
  • Produse bio

şi multe altele...

Tot pe site-ul PrimaFarmacie.ro vă facem disponibile la un click distanţă produse mai puţin uzuale sau mai puţin accesibile.

Preţurile produselor

Pentru ca efortul nostru să fie complet şi Dumneavoastră să puteţi cumpăra produse la cele mai bune preţuri, noi, cei de la PrimaFarmacie.ro negociem continuu cu producătorii pentru a beneficia de cele mai bune preţuri.

De asemenea am creat o categorie specială „Promoţii” unde veţi găsi toate produsele aflate în campanii/reduceri.

Probleme incomode

Căutaţi soluţie pentru o problemă incomodă despre care nu vă face plăcere să vorbiţi în aglomeraţia din farmacie? Documentaţi-vă în paginile noastre!

Pentru tratarea acestor probleme am creat o categorie specială denumită „Incomod”. Aici puteţi găsi soluţii pentru probleme ca: sforăit, respiraţie urât mirositoare, incontinenţă urinară, probleme sexuale şi altele.

Căutaţi şi secţiunea Blog unde găsiţi articole actuale despre sănătate, frumuseţe, tratamente naturiste, dar şi o descriere detaliată a plantelor care intră în compoziţia produselor găsite în paginile noastre.

 

Mulţumim că ne-aţi ales ca partener.

Echipa www.PrimaFarmacie.ro