Comada si livrare

Detalii despre comada si livrare

Livrarea produselor comandate

Livrarea gratuita

Pentru comenzi mai mari de 275 lei beneficiati de livrare gratuita prin Curier Rapid.

1. Prin Curierat Rapid.

Produsele comandate pe site-ul nostru pot fi livrate prin intermediul unui Curier Rapid, direct la adresa menţionată în momentul efectuării comenzii. Costul livrării este de 18 lei pentru zona zero (peste 2250 localităţi). Pentru zonele 1-2 veţi fi contactat de unul din consultanţii noştri pentru a stabili detaliile expediţiei. 

Livrarea este gratuită prin Curierat rapid pentru comenzi de 275lei pentru clienţii aflaţi în zona zero (peste 2.250 localităţi).

Pentru clienţii aflaţi în zonele 1-2 veţi fi contactaţi de unul din consultanţii noştri pentru a stabili detaliile livrării. Livrarea produselor prin Curier Rapid se face în termen de 24 – 48 ore lucrătoare din momentul efectuării comenzii

2.Pentru comenzi internaţionale va rugăm să luaţi legătura cu noi prin intermediul formularului de contact. 

 

Returnarea produselor

Consumatorul poate renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. PRODUSUL SE RETURNEAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT.

Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 15 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. PRODUSUL SE RETURNEAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. In cazul solicitatii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Costurile de retur si de transport pentru produsul returnat si cel inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre consumator. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:
    In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut - produsul trebuie returnat sigilat;
    Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intact;
    In cazul aparatelor de ingrijire personala si / sau  a produselor de igiena personala,  acestea nu pot fi returnate dupa desigilare sau folosirea o singura data; Ex: aparate de aerosol, saltele antiescara, electrostimulatoare,etc.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G.130/2000;

In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

NOTA: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte, NEFOLOSIT, si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).

Plata returului se va face numai daca in prealabil ne-ati contactat si ne-ati comunicat intentia dumneavoastra de a efectua returul prin intermediul formularului disponibil pe siteul nostru - Formular de returnare al produsului(lor).